top of page

Cajun Chicken Pasta

  • Foto van schrijver: Mitchel Keijzer
    Mitchel Keijzer
  • 9 dec 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 13 jan

Zin in een romig, smaakvol gerecht dat snel op tafel staat? Deze Creamy Cajun Chicken Pasta is een perfecte combinatie van malse kip, pittige Cajunkruiden en een zijdezachte saus. Ideaal voor een doordeweekse maaltijd of om indruk te maken op gasten.

Creamy Cajun Chicken Pasta

Ingrediënten (5 Porties)

  • 1 el. olijfolie

  • 1 ui (in blokjes gesneden)

  • 200 gram champignons (in plakjes)

  • 1 paprika (in plakjes)

  • 500 gram kipfilet (in blokjes)

  • 1 el cajunkruiden

  • 1 Zout naar smaak

  • 500 gram pasta

  • 500 ml kippenbouillon

  • 100 gram Lichte roomkaas

  • 1 Gehakte bieslook om te garneren


Bereiding

  1. Verhit eerst de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag. Voeg de rode ui, champignons en paprikareepjes toe en kook een paar minuten tot ze zacht zijn. Haal uit de pan en zet apart.

  2. Voeg indien nodig wat meer olijfolie toe aan de pan en voeg dan je stukjes kip toe. Bak tot ze helemaal gaar zijn en niet meer roze, voeg dan de groenten toe samen met de cajunkruiden en zout naar smaak. Roer goed om te combineren.

  3. Voeg vervolgens de pasta en kippenbouillon toe, dek de pan af en laat 15 minuten sudderen.

  4. Roer de roomkaas erdoor om een ​​dikke, romige saus te maken. Serveer onmiddellijk met gehakte bieslook om te garneren of voor je lunches later in de week. Geniet!


Voedingswaarde per portie:

Calorieën

516

Totaal vet

8g

Totaal koolhydraten

71g

Eiwit

38g


Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page