top of page

Protein baked oats

  • Foto van schrijver: Mitchel Keijzer
    Mitchel Keijzer
  • 9 dec 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 13 jan

Op zoek naar een voedzaam en eiwitrijk ontbijt dat ook nog eens heerlijk smaakt? Protein baked oats zijn de perfecte keuze! Dit veelzijdige recept combineert havermout, eiwitten en gezonde ingrediënten in een warme, zachte en voedzame maaltijd. Ideaal voor sporters, liefhebbers van gezond eten of iedereen die op zoek is naar een makkelijk ontbijt dat energie geeft.

protein baked oats

Waarom Protein Baked Oats?

  • Eiwitrijk: Ondersteunt spierherstel en groei.

  • Langdurige energie: Havermout bevat complexe koolhydraten die je langdurig een verzadigd gevoel geven.

  • Makkelijk en veelzijdig: Voeg jouw favoriete smaken en toppings toe.

  • Perfect vooraf te maken: Maak het de avond ervoor en verwarm het in de ochtend.

Ingrediënten (2 Porties)


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ° C.

  2. Meng in een kom de haver, wei-eiwit, zout en bakpoeder.

  3. Voeg de melk en ahornsiroop toe en mix tot alles volledig gemengd is.

  4. Verdeel het mengsel over twee kleine ovenvaste kommen of ovenschaaltjes en voeg dan een theelepel protein spread toe aan het midden van elke kom. Bedek met een beetje havermoutmengsel en bak gedurende 12 minuten.

  5. Eenmaal gebakken, bedek met een wat gesmolten pindakaas en een snufje chocoladeschilfers. Geniet!


Voedingswaarde per portie:

Calorieën

378

Totaal vet

11g

Totaal koolhydraten

46g

Eiwit

21g


Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page